torsdag 24. november 2011

Nora - 2 år


Mitt yngste barnebarn, Nora Johanne, fylte to år 23. november. Har lenge syslet med strikketøy som hun skulle få i bursdagsgave. Noe har vært ferdig lenge, mens andre ting har tatt mer tid...

Syns det er så trivelig å strikke noe som jeg skal gi bort... da tenker jeg på vedkommende hele tiden mens jeg strikker...Koselig..
Her får du hilse på "Arne-og Carlosdukken" foreløpig uten navn.. Den gjorde stor lykke.. også blant Noras tre år eldre storesøster Heidi... så jeg må nok strikke en til..
 Her har dukken kledd på seg kjole og hatt i samme stil.... hun skulle jo tross alt i bursdagsselskap...
 Resten av garderoben fulgte med.... foreløpig består den av jakke, bukse, sokker, genser og to skjørt, og så lua, da...
Genser strikket i Smart garn - den ble litt stor, men hun vokser jo... Nora, altså.... genseren er til henne, og ikke til dukken..


... og votter, str. to år.  Akkurat passe.....
Nora ville absolutt at de skulle kles på dukken... de passet jo henne også....

6 kommentarer:

 1. Kjempe flott dukke og alle klærne du har strikket både til dukken og Nora :) Du e super flink Hanne.

  SvarSlett
 2. Takk, Eva! Det er jo så artig! Du er jo også kjempeflink!

  SvarSlett
 3. Såå fint;-) Du er jammen flink, men det er jo så moro å holde på å sysle med i sofakroken når man skal slappe av;-))

  SvarSlett
 4. Takk, Tove! Det er sant. Kjempekoselig å lage noe til andre... Så vidt jeg husker er du også aktiv på håndarbeidsfronten?

  SvarSlett
 5. Så fin både dukken og genseren ble! Lenge siden jeg har vært frisk nok/hatt tid til å komme på strikkepubkveldene, har jo ikke fått sett alle prosjektene dine etterhvert...

  SvarSlett
 6. Takk, Elisabeht! - Ja, vi har savna deg på mandagskveldene. Vi starter på ny frisk etter nyttår. Nå bestemte vi oss for å ta en pause før jul... Men det ble jo avlyst i morra i Meløygården, så det blir kanskje en dag/kveld med grøtsalg og kanskje annet salg i regi av husflidslaget før jul.

  SvarSlett

Følgere