lørdag 8. januar 2011

Prosjekt Coopens STARTSKUDD!!!

I går, fredag 7. januar 2011, var en historisk dag for oss. Da gikk vi løs på den aller første arbeidsoppgaven i "prosjekt Coopen".  Vår nyinnkjøpte eiendom med ca 1 mål tomt og rundt 450 kvm som sårt trenger oppussing både ute og inne. Noen kvm trenger adskillig mer oppussing enn andre... for å si det mildt!

Gammelcoopen, er for de uinnvidde, det gamle Samvirkelaget på Meløya, nærmere bestemt ved Meløysjøen. Vi bor i dag i byggets 2. etasje i en leilighet på rundt 100 kvm, mens underetasje i dag fungerer som øyas treningssenter. Med Tronds sort/hvitt fotografier og Heidi Olsen og Lill Nilsensine fargefotoer hengene på veggene, er det Norges eneste (så vidt meg bekjent) TRIMGALLERI!

Det første prosjektet vårt er å pusse opp et rom som skal fungere som solsengrom - siden vi ønsker å ta i bruk det som i dag rommer solsenga. Vi skal lage oss en bod eller kanskje det blir "walk in wardrobe"... i får se.. Maling og spakling med Vilde og Vetle som gode hjelpere!

4 kommentarer:

 1. spennende :-) Håper vi vil bli jevnlig oppdatert om fremdriften! Og ikke at sinnasnekkern plutselig dukker opp ;-)

  Lykke til!!

  SvarSlett
 2. hehe... Stefan! kanskje vi bare skal la det gå over stokk og stein, slik at Sinnasnekkern kommer...
  Skal prøve på å blogge jevnt og trutt..

  SvarSlett
 3. Velkmonnen inn i "snekkerbukselivet" . Nå har dere sannelig noe å pukse med,,,,,luer,kajakk, coop og det som verre er. Må vel ta oss en tur nedover å titte på godset etterhvert

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Her er mye å ta tak i. Godt med en god start!

  SvarSlett

Følgere