søndag 19. september 2010

Jakten på Fjelltrimkruset - del II

En svett ego skriver seg inn i boka ved Holmhaugan.
Søndag kveld, kl. 22.20. Hjemme etter en kjapp runde der vi klarte å hale i land 2 fjelltrimposter.
Ferga over til fastlandet i 16.-tida. Kjørte Vetle hjem og så bar det innover i Spilderdalen. Målet var Holmhaugan. Trond fant fram pisken og piska meg oppover bakkan i ei faderlig fart! Ikke stopp før vi kom opp til den første trimkassen, der vi konstaterte at vi hadde brukt en smule lengre tid enn da Trond var på det beste...  Hele ni minutter etter hans rekord - og selv om jeg prøvde å unnskylde  meg med at jeg tross alt måtte ha en vanningspause midt nedi bakken (vann ut..). Etter å ha skrevet oss i trimboka, var det bare å strene videre.


Trond ser noe betenkt ut...
Vel, videre opp gjennom bakkan bar det, og det var ikke stopp før vi kom til Meløy Energis trimkasse. Her fikk jeg  aller nådigst en slurk vann.. Pisken fram igjen, og videre oppover haugen, og da vi nådde Fjelltrimkassen hadde vi gått oppover på akkurat èn time! Ikke verst! - og det med en vanningspause med vann ut og to vanningspauser med vann inn.  Nedover bakkene bar det i ei forferdelig fart, for vi fant ut at vi kunne rekke akkurat en post til før ferga gikk klokka 21. Flott tur i nydelige høstfarger. Til og med sola kom med et aldri så lite glimt. Femti meter før vi kom til bilen begynte det å regne.


Hornneset i boks!  - det begynner å bli mørkt!
Etter en liten do-pause inne på Meløyavisa bar det i full fart utover til Hornneset. Vi småløp utover langs den merka løypa over myra, mens vi tok bergan på tilbakeveien. Det hadde begynt å bli bra mørkt allerede - klokka var omkring 20.00.  Oppholdsvær hele turen både utover og tilbake. Regnet møtte vi på tur mot Ørnes.
Hurra!  Da var post nr. 4 og 5 i boks!   Bare fem igjen


Trond fikk også lov å skrive seg inn..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere