tirsdag 21. september 2010

Jakten på Fjelltrimkruset - del IV

Ved boksen ved Spannslivatnet
Tirsdag, og atter en mulighet for å komme nærmere målet! Post nr. 7 i sikte! Vi satsa på Spannslivatnet på Reipå i dag. Jobb til kl 15.00 og på med fjellstøvlene og feie avgårde innover Marken. Flott turvær, klart, fint høstvær. Oppover bakkene bar det i full fart også i dag. Vi kunne begge konstatere at kondisen har blitt betydelig bedre siden fredag.  Det går lett oppover bakkene - og de er bratte opp mot Spannslivannet! Egentlig ganske greit med bratt terreng så lenge vi kan gå på en skogsvei.
Rett etter den første kneika støtte vi på dette veiskiltet;  Fare for elg!  Hm... mon tro hvor det mangler et slikt skilt langs veien??
Benk I
Videre oppover i bratt lende, og jaggu meg støter vi ikke på en benk i en sving!  Beleilig med en pause!
Et lite stykke videre opp i bakken, finner vi jammen en kvilarbenk til!  Hvit denne gangen!  Og som vi vel vet, er alle gode ting tre, så ved enden av skogsveien på toppen av plantefeltet, står det en benk med bord. Og på bordet har noen ungdommer skrevet et hyggelig brev.... og lagt en stein oppå
Benk II
Over myra bar det og vi nådde boksen etter ca 45 minutter fra vi starta ved bilen. Syns igrunnen det var helt greit tempo.


På toppen venta ei fantastisk utsikt! Både ned mot Marken og Reipå og ut mot havet, - Meløy,  Bolga og alle de andre øyene. På den andre sia ser vi ned mot Grimstad i Gildeskål.  Nydelig skue på begge sider!!
Hurra!  Der var post nr. 7 i boks!   Bare tre igjen!!


Benk III

1 kommentar:

Følgere