søndag 26. september 2010

Jakten på Fjelltrimkruset - del VI - SNART I MÅL!

Er det ikke vakkert? Sandvann som et speil..
Søndag og vakkert vær. Opp klokka 07.30!  (På en søndag.... hardt!) - fylte sekken med mat, nøtter og frukt + ekstra klær siden målet i dag var Kvitsteindalen og gamma - Fjelltrimpost nr. 9!
Ego og Brynhild i god driv... oops.. Brynhild fikk visst en sms..
Rett før avgang hjemme tikka det inn en sms fra naboen - Brynhild - som også hadde lyst å være med!  Trivelig!  Vi starta fra parkeringa ved Storglomvassdammen 10 over ti. Nydelig vær innover fjellet, solskinn og helt vindstille!  Måtte til og med ta av oss jakkene!
Vel framme etter 1 time og 50 minutter og noen fotostopp underveis, viste det seg at to hyggelige damer fra Halsa hadde fulgt oss hakk i hel. Det var Sissel Myrvang og Gunn Olsen.
Testing av digitalt kompass og GPS - joda, digitale dupeditter er med også på fjellet. Og joda, vi var ved gamma!
Matpakken ble fortært utenfor gamma i solveggen og vi fikk en trivelig prat før vi måtte pakke sekkene og tenke på returen, siden vi skulle nå ferga fra Ørnes kl. 15.10.  Returen gikk ti minutter raskere, siden vi jaga litt på for å være sikre på å nå ferga.
Åh... det er flott!  - Landskapet i bakgrunnen, altså....
Flott tur med supert turfølge!  Takk for turen, Brynhild og Trond. Det er Trond som har vært fotograf hele turen idag. I allefall nesten..


Og det beste av alt - kun ÈN post igjen! og den må vi ta før den 30.september!  No problem!  Juhuu!

1 kommentar:

  1. Det er jeg som skal takke for en flott tur.

    Ho oppi Hågen.

    SvarSlett

Følgere