mandag 20. september 2010

Jakten på Fjelltrimkruset - del III

Ved postkassen til Rundhaugen ved Ørnes.
Første dag på jobben etter endt ferie!  (Vi har hatt en veldig aktiv ferie, med fjellturer og kajakkpadling i Tysfjord og på Fauske)
Vi hadde ennå fem fjelltrimposter igjen da dagen opprant.. og for å få de ti som må til for å få lov å kjøpe Fjelltrimkruset (!), innen utgangen av september, så er det jo bare å gå i vei! (Må jo holde på aktivitetsnivået, selv om ferien er slutt..)

Ukas første arbeidsdag endte klokka 15. Da sto Trond ferdig oppdressa til fjelltur inne på kontoret mitt. Dagens post var Rundhaugen overfor Ørnes. Tre minutter over tre passerte vi Meløy Energi, og traska i vei opp Aspdalen. Undertegnede er ikke i spesielt god form, så da vi nådde fotballøkka, rant svetten allerede, og jeg kom til å tenke på gjengen i "Senkveld med Thomas og Harald" som skulle samle svette i en av sine avsindige konkurranser... Hadde jeg deltatt der, hadde jeg nok vunnet den konkurransen.  Lurer på hvor alt kommer fra!  - Og det verste er jo at vekta står pal på samme tallet som før ferien, ennå jeg har svette MYE i ferien! (Nå skal det jo sies at jeg er en dame i overgangsalderen, og da svetter man mye, uten å gå Fjelltrimposter!)

Visst er det vakkert selv på en overskyet og grå dag! På vei nedover bakkene rett overfor Aspdalen med utsikt mot Mesøy, Meløy, og Teksmona.
Det er en flott tur oppover mot Lomtjønna, gjennom skogen og over myrene før man til slutt bestiger selve haugen. Det går jo oppover, da.. hele veien. Nøyaktig 55 minutter etter starten ved FV17 kunne vi skrive oss inn i boka!  HURRA!   Turen foregikk i litt duskregn, men ikke er enn at det var helt greit. Med god margin til ferga som gikk fra Ørnes kl. 17.30, var vi nede på Meløyavisa igjen kl. 16.50. Der var post nr. 6 i boks!  - Bare fire igjen!
Takk Trond!  Du er en fantastisk turkamerat! - og denne gangen fikk vi tatt et fellesbilde med selvutløseren på kameraet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere